Piekfijn is er voor alle rassen en rasloze honden!

Wij werken met diverse soorten shampoos en conditioners. Niet iedere vacht is immers hetzelfde. Wij zoeken het juiste verzorgingsprodukt bij de juiste vacht.

Er is de mogelijkheid, dat u als baas, bij de behandeling blijft. Bijvoorbeeld:

  1. U komt uit een andere plaats en heen en weer rijden kost teveel tijd.
  2. Komt u voor een eerste afspraak, dan adviseren wij u aanwezig te zijn in de salon gedurende (een gedeelte van) deze behandeling. Zo krijgt u een goed beeld hoe wij werken en wat er aan uw hond gedaan wordt.
  3. Uw hond heeft een dermate hoge leeftijd bereikt dat een behandeling een grote stressfactor kan worden. De aanwezigheid van de baas vermindert dit.

Brengen en halen.
Als u uw hond brengt maken wij een afspraak over het tijdstip waarop u haar/hem kunt halen, of wij bellen u, 15 minuten voor het tijdstip dat zij/hij klaar is. Uw hond wacht dan in onze "doggy lounge" waar hij in een mand kan wachten tot u haar/hem komt halen.
Denkt u er wel aan een telefoonnummer achter te laten waar u bereikbaar bent?

Wij hebben diverse artikelen in de verkoop die u in staat stellen zelf uw hond en zijn vacht te verzorgen.
Een kleine greep uit ons assortiment:

  • diverse soorten shampoos
  • diverse vlooienmiddellen zoals druppels, banden en spuitbussen
  • diverse verzorgingsartikelen voor oren, ogen, tanden en penis
  • diverse soorten borstels en kammen
  • diverse lotions en eau de toilette

Wij zijn lid van de A.B.H.B. (Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf). Dit betekent voor u dat u verzekerd bent van een vakbekwame trimster

Verzorgingssalon Piekfijn is 5 dagen per week open, plus de eerste en de laatste zaterdag van de maand. Van 09.00uur tot 16.00uur. Bel desondanks toch tijdig voor een afspraak om teleurstelling te voorkomen.